91 H
Rozstaw śrub oraz ET felg do Octavii II
Zwiń
X
-
No tak w homologacji mam zapisane, że zespół opona/koło: 195/65R15 91 H ale równocześnie jest zapisane: prędkość maksymalna 190 km/h czyli pasował by index T - i bądź tu mądry...może to pewna dowolność jest bo np w homologacji nie ma wyszczególnionych innych rozmiarów opon i felg a przecież wiadomo, że skoda dopuszcza inne rozmiary dla felg 15 , 16 i 17? Więc jak jest ??
Komentarz
-
-
Nie chodzi mi o żadną cenę...
spotkałem się z przypadkiem odmowy wypłaty odszkodowania (a szło o dużąąąą kwotę, wysoka wartość auta)
właśnie z powodu braku homologowanych parametrów opon u uczestnika szkody... po prostu firma znalazła taki pretekst.
Problem z pozoru banalny ale przy głębszym rozważeniu takim nie jest stąd moje pytanie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba.79spotkałem się z przypadkiem odmowy wypłaty odszkodowania (a szło o dużąąąą kwotę, wysoka wartość auta)
właśnie z powodu braku homologowanych parametrów opon u uczestnika szkody... po prostu firma znalazła taki pretekst.
Problem z pozoru banalny ale przy głębszym rozważeniu takim nie jest stąd moje pytanie...
ostatnio sporo przypadków z berlingami itp , tam chodzi o nośność opon zazwyczaj , ludzie oszczędzają na reinforcedach..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez p.piaseckiWitam!
Czy takie felgi będą pasować do octavii 2?
5x112 7 cali et 35
Pozdr, piasek
Beda idealnie spasowane z blotnikiem wiec policja nie moze sie czepic ze wystaja, chyba ze strasznie szerokie opony beda (205/55 sa OK), chcesz moge przesłac zdjecia na e:mail
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez p.piaseckioctavia II hatchback
a felgi to 5x112 et 35 7 cali rozmiar 16'
opony 205/55/16
czyli da radę takie założyć?
czy są jakieś ograniczenia, skoda mówi o 16/et50/6,5'
dzięki z góry za odp
PiotrekKondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszNic nie obciera
Zamieszczone przez p.piaseckirozmiar 16'przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
RIAL COMO
Witajcie, koledzy a czy ktoś śmiga na Rial Como ET 38 (16/7)? chciałbym je kupić, ale nie wiem czy ET 38 nie będzie zbyt "małe" na tył, chciałbym aby się licowały z błotnikiem, z tego co czytam ET 35 "lekko" wystaje z przodu ale tył jest idealny, więc może zastosuję ET 35 tył a ET 38 przód? co wy na to?
Komentarz
-
-
kubazak, normalnie jak na stalakach...
btw
a felgi podejdą bez problemukliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kubazak, możesz nawet ET35 załozyć i będzie OK
Zamieszczone przez kubazakpowinno byc 50
te ci będą pasowały i z takim ET lepiej auto wygląda i sie prowadziprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz